Programe Educationale in UMEB S.A.

In cadrul programului ERASMUS PLUS “Dezvoltarea abilitatilor vocationale practice utile pentru angajare in Europa”, UMEB a gazduit saptamana trecuta un grup de elevi ai liceului tehnologic din Kirklareli, Turcia.

Sub indrumarea Dlui Guven Gungor, Presedintele Consiliului de Administratie UMEB si a Dlui Leonard Toth, Directorul General UMEB, elevii au vizitat fabrica si au trait experienta unui mediu real de lucru, invatand totodata despre echipamentele utilizate in productie si despre motoarele si generatoarele electrice de ultima generatie produse de UMEB.

Programele educationale sunt la temelia strategiei de Responsabilitate Sociala Corporatista a companiei UMEB. Considerand ca este de datoria noastra sa impartasim din bogata experienta a companiei cu tanara generatie, implementam in prezent o serie de proiecte educationale in colaborare cu licee locale de profil tehnologic.

Infiintata in 1948, compania UMEB a devenit unul din principalii producatori Europeni de motoare electrice antideflagrante.  Cu peste 60% din productie destinata exportului, motoarele marca UMEB opereaza in prezent in 40 de tari, fiind folosite in diverse aplicatii industriale.

Programe Educationale in UMEB S.A.
Programe Educationale in UMEB S.A.
Programe Educationale in UMEB S.A.