MOTOARE ELECTRICE, GRUPURI ELECTROGENE, GENERATOARE SINCRONE

UMEB

ELEKTROMOTOREN

NOUTATI

 

 

UMEB – 65 de ani experiență în domeniul motoarelor electrice

  TRAMVAIELE ARMONIA

Tramvaiele Armonia din Timisoara, dotate cu motoare electrice UMEB tip TN A 14 200kW 1500 rpm au iesit pe sine pentru prezentare, pentru ca mai trebuie sa treaca unele teste facute de AFER. Tramvaiele sunt dotate cu incalzire la fiecare scaun, Internet wireless, climatizare, supraveghere video cu nouă camere, informare audio-video cu mijloace moderne.

 

 


 

UMEB Elektromotoren ofera motoare cu IE3 (energy efficiency 2) in gama 7.5kW-400kW.


 
 

UMEB a obtinut Certificarea SGS : Sistem Integrat de Management 

Sistemul Integrat de Management cuprinde:
• Certificarea de Calitate ISO 9001 : 2008
Certificarea de Mediu ISO 14001 : 2004 
Certificarea de Sanatate si securitate ocupationala OHSAS 18001 : 1999 
Una din prioritatile UMEB SA pentru a-si putea realiza strategia de dezvoltare este satisfactia propriilor angajati. In acest sens, am ales implementarea voluntara a standardului SA 8000:2008 si conformarea cu toate cerintele acestuia.


     
 

La Canberra a avut loc în perioada 1-2 august 2016, al doilea simpozion dedicat diasporei românești din Australia și din Noua Zeelandă, la care au participat 25 de vorbitori români și australieni din Victoria, New South Wales, Australia de Sud, Australia de Vest, Teritoriul Capitalei Australiene, Noua Zeelandă și România.

 

 

 

 

Gheorghe Chițu, Director General al UMEB SA București, a prezentat performanțele motoarelor electrice, perspectivele intrării pe piața din Noua Zeelandă și a anunțat omologarea primului motor electric în Australia.

 

     

UMEB SA București, a importat deja primul lot de motoare electrice în Australia, trecând printr-un proces îndelungat de omologare potrivit standardelor locale.

 

 

 

 

 

Targuri si expozitii

 

 

April 25-29, 2016

Hannover, Germany 

 


 

 

 

 

May 05-08, 2016

Tehran, IRAN