MOTOARE ANTIEX IE2, IE3 70 de ani de experienta si inovatie

De ce să alegeti motoare antiex de înaltă eficienţă UMEB ELEKTROMOTOREN?

1. Costuri de exploatare scăzute pentru utilizator – costurile cu energia electrică consumată corespund la aproximativ 90% din costurile totale din exploatarea motorului de-a lungul vieţii acestuia. Restul de 10% reprezintăcosturile de achiziţie, instalare şi mentenanţă. Motoarele UMEB pot funcţiona majoritatea vieţii lor consumând minimul posibil de energie si având înalte niveluri de productivitate, funcţionând continuu, fără opriri neplanificate şi cu performanţe de top, garantând astfel reduceri de costuri.

2. Gamă completă de motoare de înaltă eficienţă – UMEB dispune de gama completă de motoare IE2 disponibile în gabarietele 80 – 355, cu puter intre 0,75 - 315 kW.

3. Temperatura redusă de funcţionare – cu cât temperatura de funcţionare a motorului este mai redusa, cu atât durata lui de viaţăşi performanţele sunt mai bune. Motoarele sunt reproiectate pentru a asigura un flux de aer de răcire îmbunătăţit menţinând temperaturile de funcţionare scăzute, asigurând fiablitate şi durată de viaţă mărită.

4. Garantate prin certificări – datorită sistemului de control al calităţii şi al managentului de mediu, compania este certificată cu ISO 9001:2008, ISO 14001:2001, OHSAS 18001:2007 de către SGS România.

5. Filozofie axată pe calitate – încă din 1960 UMEB a insistat pe filozofia de a realiza produse de înaltăcalitate şi s-a concentrat pe satisfacţia clienţilor. UMEB nu se implică niciodată în competiţia de preţ. În ultimii 20 de ani ne-am concentrat pe produse, nu pe a le face reclamă. Chiar şi aşa UMEB a devenit un nume sinonim cu calitatea şi fiabilitatea, atât pe piaţa internă cât şi pe cea internaţională.

6.Eficienţă reală – IE2 este posibil de obţinut prin mărirea consumului de material activ din motor (mai mult cupru in crestături şi consum mărit de tablă silicioasăşi aluminiu). Motoarele UMEB au randamente superioare valorilor impuse de standard (60034-30). Obţinerea raportului optim între randament, creşterea de temperaturăşi zgomot va determina costuri scăzute pentru ciclurile de viaţă, costuri mai mici de funcţionare şi o fiabilitate totală mai bună.

 

Economii inteligente de energie

Eficientizarea consumului de energie. Reducerea emisiilor de CO2.