MOTOARE ELECTRICE, GRUPURI ELECTROGENE, GENERATOARE SINCRONE

UMEB

ELEKTROMOTOREN

 

INCHIRIERI GRUPURI ELECTROGENE GAMA 40-300 KVA

Detalii contact: 0749 148 998

UMEB SA va ofera spre inchiriere o gama larga de grupuri electrogene tip GEBAS (generatoare de curent, stationare si mobile) cu motoare Doosan, Perkins, Iveco, John Deere, Volvo, Deutz, Cummins, Lombardini, Briggs & Stratton, Honda.

Inchirierea unui grup electrogen reprezinta solutia optima din punct de vedere a raportului calitate/pret, atunci cand aplicatia nu justifica achizitionarea unui grup electrogen sau achizitia in sine nu se poate realiza din cauza bugetului disponibil.

Grupurile electrogene oferite spre inchiriere sunt realizate in varianta capotata insonorizata, putand fi amplasate de client in exterior, deci nu necesita masuri de protectie la factorii de mediu si la accesul persoanelor neautorizate. La nevoie, se pot inchiria si grupuri mobile, amplasate pe remorca auto cu autorizatie RAR.

Grupurile sunt oferite standard cu automatizare care monitorizeaza parametrii tehnicofunctionali si de interventie si asigura cuplarea respectiv decuplarea automata a consumatorilor in caz de cadere a retelei, respectiv de revenire a acesteia. Tablourile de automatizare asigura si functii complete de protectie, existand totodata, ca optiune, si posibilitatea de conectare wireless la un calculator personal pentru monitorizarea si comanda de la distanta a grupului electrogen cu ajutorul calculatorului personal.

Grupurile electrogene de inchiriat beneficiaza de gama standard de servicii complete care sunt puse la dispozitie si pentru grupurile oferite spre vanzare, multumita echipelor de montaj si service mobil: transportul grupului in locatia indicata de client, montajul grupului si punerea in functiune (punerea in functiune este realizata gratuit), instruirea personalului de exploatare a grupului si realizarea operatiunilor de mentenanta la intervalele de timp recomandate pentru mentinerea grupului electrogen in stare optima de functionare. In caz de necesitate, echipele mobile de service se pot deplasa in locatia unde functioneaza grupul electrogen pentru operatii de reconfigurare, diagnosticare sau remediere a eventualelor probleme aparute la agregat.


FORMULAR INCHIRIERE GRUP ELECTROGEN

 Nume si prenume:*
 Companie:*
 Email:*
 Telefon:
 Putere:*
Perioada de inchiriere:
 De la:*
 Pana la:*
 Alte mentiuni:
 Cod de validare:*
Introdu codul de mai jos.
 Campurile marcate cu * sunt obligatorii